Anja Stuurman - 30 jaar kunstenaarschap!

28 april t/m 19 juli, Woon- en Zorgcentrum De Paasbergen in ODOORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

ANJA STUURMAN - 30 jaar kunstenaarschap! Dit jaar is een feestelijk jaar voor de Borger kunstenares Anja Stuurman want ze zit 30 jaar in het vak! Ze viert dit door op meerdere locaties te exposeren, waaronder bij De Paasbergen in Odoorn en CaroArtGallery in Deventer. Voor de expositie bij De Paasbe...

Lees meer

ANJA STUURMAN - 30 jaar kunstenaarschap!

Dit jaar is een feestelijk jaar voor de Borger kunstenares Anja Stuurman want ze zit 30 jaar in het vak! Ze viert dit door op meerdere locaties te exposeren, waaronder bij De Paasbergen in Odoorn en CaroArtGallery in Deventer. Voor de expositie bij De Paasbergen maakte Anja een selectie uit oudere schilderijen in acrylverf en illustratief werk in gemengde technieken op papier.

Anja exposeert regelmatig in binnen-en buitenland, onlangs exposeerde zij nog in Madrid en werden haar schilderijen gepresenteerd tijdens de kunstbeurs ArtMarbella. Haar werk wordt zeer gewaardeerd wat ook naar voren kwam uit het juryrapport toen haar schilderij, Tree Creatures on a Foothill, de internationale tentoonstelling “Nature” won.

"A wonderful style working with oils...very unique and soothing quality...a sense of calm and peace...for Nature Earth Day 2021 to be the winning ideal, congratulations!" (jury)

Momenteel is haar nieuwste collectie "The Mystery of Transformation" te zien bij CaroArtGallery. Geïnspireerd door een van haar struintochten met haar hond kwam Anja op het idee om het oeroude vezelige materiaal veen in haar schilderijen te gaan verwerken. Het werken met veen is als het ontrafelen van de tijd, waarmee ook een persoonlijk verhaal ontrafeld werd.

Deze serie, die momenteel in Deventer tentoongesteld wordt, is daarmee een vertelling over haar leven geworden. De expositie bij De Paasbergen is vrij toegankelijk en zien tot 19 juli - meer informatie is te vinden op haar website.

Lees minder

Links

Data en tijden

donderdag 28 april 2022 t/m dinsdag 19 juli 2022

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Toelichting: dagelijks toegangelijk

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Woon- en Zorgcentrum De Paasbergen
Paasbergen 1
7873 BE ODOORN
0591 519191