geannuleerd

Anna Fox Rochinski

10 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter; pop. Anna Fox Rochinski is voormalig singer/songwriter van de psych-popband Quilt, maar maakt nu gedurfde en bedachtzame popmuziek als soloartiest. Op haar debuutalbum Cherry uit 2021 combineert ze de songwritingstijl die ze met haar band ontwikkelde met een sound geïnspireerd do...

Lees meer

Singer-songwriter; pop.

Anna Fox Rochinski is voormalig singer/songwriter van de psych-popband Quilt, maar maakt nu gedurfde en bedachtzame popmuziek als soloartiest. Op haar debuutalbum Cherry uit 2021 combineert ze de songwritingstijl die ze met haar band ontwikkelde met een sound geïnspireerd door R&B, electro-funk en dancepop.

In de late jaren 2000 vormde Rochinski samen met Shane Butler en Taylor McVay de band Quilt. Ze brachten drie veelgeprezen albums uit met folky psych-pop. In 2018 was ze begonnen aan haar eerste soloalbum, dat ze opnam met Carlos Hernandez en Julian Fader van Ava Luna.

Als gevolg van het einde van haar langdurige relatie en haar verhuizing naar New York City, evenals de invloed van Can, Beck en haar popfavorieten uit haar kindertijd, verscheen Cherry in maart 2021 op Don Giovanni Records.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 10 juni 2022 : 21:30 - 0:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 12,00