Anna-Rose Clayton

25 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met haar Britse attitude en gouden keel, neemt Anna-Rose Clayton je mee in haar hedendaagse electro-pophits. Ze maakt aanstekelijke, dansbare en bovenal oprechte popmuziek waarmee je zelfs in donkere tijden de dansvloer wordt opgesleurd. Deze zangeres is geboren in Engeland, maar sinds haar vijfde ...

Lees meer

Met haar Britse attitude en gouden keel, neemt Anna-Rose Clayton je mee in haar hedendaagse electro-pophits. Ze maakt aanstekelijke, dansbare en bovenal oprechte popmuziek waarmee je zelfs in donkere tijden de dansvloer wordt opgesleurd.

Deze zangeres is geboren in Engeland, maar sinds haar vijfde woont zij in Nederland, waar haar muzikale ambities begonnen. Door elk jaar naar Buitenkunst in Drenthe te gaan, zong ze met anderen. Hierdoor is ze begonnen met het maken van haar eigen nummers, die naar eigen zeggen zijn Anna-Rose geïnspireerd door artiesten zoals Anna-Marie en Lorde. Na de release van haar eerste singles, een weergaloze show op Noorderslag en supportact te zijn van onder andere Carly Rae Jepsen en Kae Tempest, is Anna-Rose klaar om zich te focussen op haar debuut EP voor dit najaar. Vlak voor de zomer is ze supportact tijdens de tour van Merol en dit najaar keert ze terug naar Groningen voor haar eigen clubshow.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00