Anne Soldaat

26 november, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songwriter, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (20...

Lees meer

Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songwriter, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (2007 - 2015) vier soloalbums en speelde in diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete). Ook maakte hij muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling.

Op 9 juli verschijnt zijn nieuwe album 'Facts & Fears'. De plaat is een heuse "return to form", zoals men dat soms zo mooi zegt. Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWolff. Een ware "match made in heaven". Zijn eerste ultracatchy single You’re Hard To Find is reeds uit en laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is.

Supportact Hans Hannemann is een country/americana singer-songwriter die je wellicht zou kunnen kennen van The Voice. Hannemann, die te herkennen is aan zijn lage, ruige en krachtige stemgeluid speelt normaliter met band, maar komt solo naar VERA als support voor Anne Soldaat.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 26 november 2021 : 20:30 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 13.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 13,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader