Anneke van Giersbergen - Anneke zingt Kate Bush

7 januari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zangeres - pop. Anneke van Giersbergen brengt een prachtige ode aan Kate Bush. “Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen.” Deze tweet van een bezoeker van haar soloconcert, zette Anneke aan het denken. De zangeres ontdekte de muziek van Kate Bush als tien...

Lees meer

Zangeres - pop. Anneke van Giersbergen brengt een prachtige ode aan Kate Bush.

“Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen.” Deze tweet van een bezoeker van haar soloconcert, zette Anneke aan het denken. De zangeres ontdekte de muziek van Kate Bush als tiener, vooral het album Hounds of love werd grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef altijd.

Met haar vierde theatertournee brengt Anneke van Giersbergen een prachtige ode aan Kate. Ze geeft de liedjes een persoonlijke, creatieve draai, maar verliest de authenticiteit van de Kate Bush songs daarbij nooit uit het oog. Daarom is dit een unieke gelegenheid voor Kate-fans om haar oeuvre weer eens live te horen!

Over Anneke van Giersbergen
Krachtig en kwetsbaar, Anneke beschikt over een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland. Als frontvrouw van The Gathering verwierf ze bekendheid, maar inmiddels is ze een begenadigd solo-artieste. Haar samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, het IJslandse Árstíðir en BLØF bewijzen dat ze een muzikale kameleon is.

In 2019 vierde Anneke haar 25-jarig artiestenjubileum met twee uitverkochte shows in ‘haar’ Effenaar. In 2021 maakte ze veel indruk met haar deelname aan het populaire Beste Zangers.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 7 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 22,50