Anneke van Giersbergen Goes To Church

21 mei, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Anneke van Giersbergen Goes To Church rock Anneke van Giersbergen geldt als één van de hardst werkende en meest veelzijdige zangeressen die ons land rijk is. Ze zal voor altijd verbonden zijn aan haar verleden als zangeres van The Gathering, maar heeft sinds 2007 een solide solocarrière opgebouwd ...

Lees meer

Anneke van Giersbergen
Goes To Church rock

Anneke van Giersbergen geldt als één van de hardst werkende en meest veelzijdige zangeressen die ons land rijk is.

Ze zal voor altijd verbonden zijn aan haar verleden als zangeres van The Gathering, maar heeft sinds 2007 een solide solocarrière opgebouwd om u tegen te zeggen. Zo werkte ze onder meer samen met gerenommeerde en uiteenlopende artiesten als Devin Townsend, Ayreon, Within Temptation, Napalm Death, Árstíðir (ook geen onbekende voor onze Noorderkerkzaal!) en BLØF. Ook richtte ze onder de naam VUUR! een nieuwe metalband op. Een muzikale duizendpoot dus, onze Anneke!

Het jaar 2019 stond voor haar in het teken van haar 25-jarige jubileum als artiest. Dit werd gevierd met twee uitverkochte optredens in de Effenaar in haar eigen Eindhoven. Tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor haar verdiensten voor de Nederlandse muziek. Van hartje Brabant tot Noord- en Zuid-Amerika en weer terug: Anneke heeft veel landen en nationaliteiten betoverd met haar zangkunsten. Vandaag brengt de grote reis haar naar onze Noorderkerkzaal, waar ze onder meer een voorproefje zal laten horen van het (semi)akoestische album waaraan ze werkt. Daarnaast zal ze ongetwijfeld de nodige klassiekers uit haar rijke oeuvre ten gehore brengen!

Dit concert is verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 23.00 € 20.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 23,00