Annet van Klinken

20 juli t/m 28 oktober, Zorgcentrum Berchhiem in BURGUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Expositie Annet van Klinken Annet: “Out of the Box en binnen de lijntjes” Dit is wat mijn werk typeert. Dit lijkt tegenstrijdig, maar niet voor mij. Ik houd ervan om mezelf beperkingen op te leggen, en van daar uit de fantasie de vrije loop te geven. Ik houd van perfectie, welke ik vind door mijz...

Lees meer

Expositie Annet van Klinken

Annet: “Out of the Box en binnen de lijntjes” Dit is wat mijn werk typeert. Dit lijkt tegenstrijdig, maar niet voor mij. Ik houd ervan om mezelf beperkingen op te leggen, en van daar uit de fantasie de vrije loop te geven.

Ik houd van perfectie, welke ik vind door mijzelf de grenzen op te leggen, maar bovenal houd ik van een ziel in het kunstwerk, hier kan ik met volledig op concentreren doordat ik me niet meer bezig hoef te houden met de basis (grenzen). En het is bovenal een uitdaging om iets op een minimale wijze groots weer te geven. Techniek Acryl op Canvasdoek. Maar ook op ander materiaal, zoals de minimalistische line-art serie. Hier is de lijst onderdeel van het kunstwerk.

De serie Faces:
Als een rode draad loopt door deze serie abstracte gezichten waarbij gevoel / uitdrukking / lichaamstaal de hoofdtoon voert door deze te koppelen aan een pose.

De serie Minimalistische line-art :
Hier is de lijst onderdeel van het kunstwerk, waardoor er een soort van 3D effect ontstaat, en bijkomend effect is het schaduw spel waardoor het schilderij steeds een andere dimensie heeft.

De serie PopIconen:
Muziek dan denk je o.a. aan popartiesten, tikje nostalgisch kom je al gauw uit bij de langspeelplaat (LP) hoe combineer je deze twee. (de uitdaging ?)
Mono is een benaming van geluidsweergave, maar ook van een kleurweergave.
Met alleen de kleuren bruin en blauw (en een beetje wit), ben ik de uitdaging aangegaan om een aantal legendarische popartiesten weer te geven in Mono. Om op deze wijze beeld en geluid te verenigen.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 20 juli 2021 t/m donderdag 28 oktober 2021

zondag : 9:00-20:00
maandag : 9:00-20:00
dinsdag : 9:00-20:00
woensdag : 9:00-20:00
donderdag : 9:00-20:00
vrijdag : 9:00-20:00
zaterdag : 9:00-20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Zorgcentrum Berchhiem
Prinses Margrietstraat 1
9251 HA BURGUM
0511 467500
www.zorgkwadrant.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader