ANNO NU

7 september t/m 30 september, Gemeentehuis Tynaarlo in VRIES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van woensdag 7 tot en met 30 september zal op de eerste verdieping van het gemeentehuis in Vries de VTNL expositie ANNO NU te zien zijn. Zestien leden van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo tonen daar prachtig werk in verschillende kunstdisciplines waaronder fotografie en schilderkunst (aquarel, acry...

Lees meer

Van woensdag 7 tot en met 30 september zal op de eerste verdieping van het gemeentehuis in Vries de VTNL expositie ANNO NU te zien zijn. Zestien leden van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo tonen daar prachtig werk in verschillende kunstdisciplines waaronder fotografie en schilderkunst (aquarel, acryl, olieverf). De deelnemende kunstenaars laten de bezoekers zien wat hen op dit moment bezighoudt en hoe dat in hun huidige werk tot uiting komt. Als blikvanger hangt beneden in de ontvangsthal het schilderij ‘Onderweg naar Arcadie’ van 3 x 2,5 meter, gemaakt door Klaas Bil, Eske Koetje en Jitske Rinsma.

De deelnemende kunstenaars: Klaas Bil, Kitty Boon, Bernhard van Loon, Anette Ebert, John Dilling, Hieke Veenstra, Diek Boerman, Maya Vermeulen, Jeichien Stapel, Paul van der Veur, Peter Tholen, Eske Koetje, Maarten Westmaas, Wim Peters, Gea koopman en Jitske Rinsma.

De expositie is voor bezoekers te zien tijdens openingstijden van het gemeentehuis in Vries (Kornoeljeplein 1, 9481 AW Vries, maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Op donderdag tot 19.00 uur en op vrijdag tot 12.00 uur).

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 september 2022 : 9:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Gemeentehuis Tynaarlo
Kornoeljeplein 1
9481 AW VRIES
0592 266662
www.tynaarlo.nl
info@tynaarlo.nl