Anouk Maas e.a. - Huisvrouwen Bestaan Niet

15 februari 2023, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Komedie door Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux. Huisvrouwen Bestaan Niet' is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was. Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat...

Lees meer

Komedie door Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux.

Huisvrouwen Bestaan Niet' is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was.

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling 'Huisvrouwen Bestaan Niet' maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

'Huisvrouwen Bestaan Niet' is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 15 februari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl