Anouk Maas e.a. - Huisvrouwen Bestaan Niet

10 maart 2023, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maak kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie. Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit, de best bezochte film van 2017 en genomineerd voor een Gouden Kalf. In de herkenbare en humoristische voo...

Lees meer

Maak kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie.

Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit, de best bezochte film van 2017 en genomineerd voor een Gouden Kalf.

In de herkenbare en humoristische voorstelling maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie. Ze proberen elkaar ervan te overtuigen dat hun manier toch echt de beste is. De smetvrees van Gijsje (29) staat symbool voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?). Halfzus Marjolein (39) neemt alles zoals het komt, ook als het niet komt (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot). Moeder Loes (59) staat met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest in het leven. Over één ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet meer.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 10 maart 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 28.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl