Antwerp Gipsy-Ska Orchestra

10 september, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikanten met zeer diverse muzikale achtergronden hebben de handen ineen geslagen om de pure, rauwe energie van authentieke Roma Gipsy/Griekse en Turkse melodieën te combineren met de ultra-dansbare ska-groove! Een charismatische frontman, geloofwaardigheid op straat, ongelooflijke energie op het ...

Lees meer

Muzikanten met zeer diverse muzikale achtergronden hebben de handen ineen geslagen om de pure, rauwe energie van authentieke Roma Gipsy/Griekse en Turkse melodieën te combineren met de ultra-dansbare ska-groove!

Een charismatische frontman, geloofwaardigheid op straat, ongelooflijke energie op het podium, een grote verscheidenheid aan stijlen en ritmes die de grenzen verleggen van wat we kennen als ska-muziek, opvallende melodieën die zweven van vreugde en duiken met melancholie, improvisatievaardigheden die passen bij een jazzcombo en het beste van alles… Zijn eigen geluid dat zo rijk en natuurlijk is dat je je afvraagt ??waarom niemand eerder op dit idee kwam.

De stad Antwerpen (België) met zijn haven, is altijd een smeltkroes van verschillende culturen geweest. Het Antwerpse Gipsy-Ska Orkestra weerspiegelt die openheid op een intrigerende manier. Dit belooft een avond vol bijzondere muziek en niet te vergeten, de nodige danspasjes te worden!

Dit concert is de afsluiter van UIT Festival SWF 2022.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 12,50