uitverkocht

APEX

21 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zet je schrap, want op 21 oktober brengt APEX een bezoek aan Simplon voor hun eerste editie! Deze kersverse organisatie gaat jullie een avond vol drum & bass bezorgen met een aantal bekende nationale en internationale artiesten. Met o.a. Gladde Paling en Noisecrew gaat dit een avond voor in de boeke...

Lees meer

Zet je schrap, want op 21 oktober brengt APEX een bezoek aan Simplon voor hun eerste editie! Deze kersverse organisatie gaat jullie een avond vol drum & bass bezorgen met een aantal bekende nationale en internationale artiesten. Met o.a. Gladde Paling en Noisecrew gaat dit een avond voor in de boeken worden!

GLADDE PALING
Wat in de zomer van 2021 begon als een lokale meme groeit nu uit tot een internationaal succes. Tegenwoordig glijdt deze glibberige Gladde Paling stad en land af en laat hij vrijwel elke zaal overstromen met een schol aan fans. Zijn compleet unieke set neemt je mee in een oceaan van jeugdsentiment en internetklassiekers.

NOISECREW (CZ)
De tweede headliner van de avond is het DJ/Producer duo NOISECREW! Ze hebben dikke tracks uitgebracht op onder andere Trident Recordings, Empire Recordings en Mindocracy Recordings. Voor Apex komen ze overgevlogen vanuit Tsjechië om Simplon op z’n kop te zetten.

SAINT GREY
Saint Grey heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig, deze resident van Ongehoord zal de zaal warm spelen voor Gladde Paling en Noisecrew. Maar vergis je er niet in, knallen zal hij zeker!

SPECTRIV
Ook Spectriv is geen onbekende voor Simplon, hij komt doen waar hij goed in is: de tent slopen met keiharde neurofunk!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : vanaf 23:59 ( uitverkocht )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00