Arcadia: Grand Bois

16 juli t/m 17 juli, Binnenstad in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Grand Bois is een kruispunt, het groeit door ritmes uit verschillende hoeken en draagt de symbolen van eeuwenoude geesten met zich mee. Grand Bois is een carnaval van ritmes, waarin individuele muzikale maskers opeens kunnen verschijnen en opgaan in een muzikale spanning, een koorts, een collectieve...

Lees meer

Grand Bois is een kruispunt, het groeit door ritmes uit verschillende hoeken en draagt de symbolen van eeuwenoude geesten met zich mee. Grand Bois is een carnaval van ritmes, waarin individuele muzikale maskers opeens kunnen verschijnen en opgaan in een muzikale spanning, een koorts, een collectieve dans.

Grand Bois is een ceremonie van gedeelde beats in een tornado van percussie. Geïnspireerd op de muziek van Haïtiaanse voodoo ceremonies zet een tiental lokale muzikanten hun ego opzij om de gezamenlijke muzikale oorsprong te vinden, zoals in een bos, waar iedere boom met een ander is verbonden door middel van hun wortels. Makers Luigi de Angelis en Cristiano de Fabritis creëren een ecosysteem dat de performers verbindt door middel van koptelefoons waarin ze verschillende beats en ritmes toegezonden krijgen, en in een staat van trance tot een polyritmisch meesterwerk komen.

Grand Bois speelt op Oerol, en tijdens Welcome to The Village speelt de voorstelling in BOSK, een onderdeel van Arcadia.

Meer informatie over Bosk vind je op www.bosk.frl.

Lees minder

Links

Waar is het?

Binnenstad

8939 EM LEEUWARDEN