Arcadia: Hooggeëerd Publiek

10 juli, De Utrecht in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bezoek live de cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek bij de tentoonstelling Onderwatervermoeden. Beeldend kunstenaar, filosoof, singer-songwriter en schrijver?Eva Meijer is in De Utrecht te gast om te praten over haar nieuwste boek ‘Zee Nu’. Een grillig, woest en onvoorspelbaar boek. Net als de zee dr...

Lees meer

Bezoek live de cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek bij de tentoonstelling Onderwatervermoeden.

Beeldend kunstenaar, filosoof, singer-songwriter en schrijver?Eva Meijer is in De Utrecht te gast om te praten over haar nieuwste boek ‘Zee Nu’. Een grillig, woest en onvoorspelbaar boek. Net als de zee dreigt het en troost het uiteindelijk. Ook Kirsten van Santen en Maartje Korstanje schuiven aan. Onlangs verscheen het literaire 'zwemboek' Water Pakken: een ode aan het water, van kunstjournalist en cultureel antropoloog Kirsten van Santen. Als huisschrijver van De Utrecht schreef zij ook het verdiepende boek ‘Onderwatervermoeden’ over Maartje Korstanje.

Presentator en kunstredacteur Joep van Ruiten interviewt hen alle drie voor cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek, dat je live bijwoont in De Utrecht.?Vergeet niet na afloop je boek te laten signeren. Je bezoek aan de podcast opnames is inclusief koffie, thee en een drankje, napraten met de schrijvers en niet te vergeten een bezoek aan de tentoonstelling ‘Onderwatervermoeden’ van Maartje Korstanje.?

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 10 juli 2022 : 14:00 - 15:00

Waar is het?

De Utrecht
Tweebaksmarkt 48
8911 KX LEEUWARDEN
www.deutrecht.frl
info@deutrecht.frl