Arcadia: IepenUp

30 maart t/m 1 juni, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

IepenUP is de plek waar makers, denkers en doeners samenwerken en praten over wat er speelt in Leeuwarden, Fryslân en de wereld ver daarbuiten. IepenUP staat voor ontmoeting en debat, verdieping en verwondering en nodig ieder die er is ongegeneerd zijn of haar steentje bij te dragen. IEPENUP LIVE D...

Lees meer

IepenUP is de plek waar makers, denkers en doeners samenwerken en praten over wat er speelt in Leeuwarden, Fryslân en de wereld ver daarbuiten. IepenUP staat voor ontmoeting en debat, verdieping en verwondering en nodig ieder die er is ongegeneerd zijn of haar steentje bij te dragen.

IEPENUP LIVE
Discussie, optredens, lezingen, spektakel en muziek; in de wekelijkse talkshow IepenUP Live kan alles. Elke woensdag vanaf eind maart staat het programma in het teken van de actualiteit in de wereld. Hoe leven we met elkaar? Hoe zorgen we ervoor dat we elkaar vaker ontmoeten en begrijpen? Denk mee, praat mee, doe mee en wees erbij.

IepenUP Live wordt ook uitgezonden via de socials van Arcadia, voor het geval je er een keer niet bij kan zijn.

IEPENUP COMMUNITY RADIO
IepenUP Community Radio is voor en van iedereen. Jij mag als je wil zelf of met je vrienden of groep radio maken, wanneer en zoveel je wil. Laat jezelf, je muzieksmaak, je idealen horen aan een ieder die het maar wil! Wil jij een uur praten over kawaii, genderissues, SC Cambuur, postzegels of gewoon je favoriete muziek draaien, je bent welkom.

Hou de socials van Arcadia in de gaten voor wanneer we beginnen. Iedereen die radio wil maken krijgt een opleiding en hulp om goed van start te kunnen gaan. Dit alles vanuit onze radiostudio in Poppodium Neushoorn in Leeuwarden.

Data: elke woensdag van 30 maart tot en met 1 juni 2022, geen programma op 27 april (koningsdag)

Lees minder

Data en tijden

wo 25 mei 2022 :
wo 1 juni 2022 :

Toelichting: niet op 27 april

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis