Arcadia: Over de drempel

4 juni, MFC Camminghaburen in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Samen muziek maken en een instrument leren bespelen Iedereen kan een instrument leren bespelen en samen muziek maken. Het geeft plezier en maakt gelukkig. Honderden nieuwe muzikanten ervaarden via de projecten van Mear mei muzyk al hoe leuk het is om samen iets nieuws te leren en als groep aan een...

Lees meer

Samen muziek maken en een instrument leren bespelen

Iedereen kan een instrument leren bespelen en samen muziek maken. Het geeft plezier en maakt gelukkig. Honderden nieuwe muzikanten ervaarden via de projecten van Mear mei muzyk al hoe leuk het is om samen iets nieuws te leren en als groep aan een doel te werken.

Het kan in Wijkorkest Camminghaburen, Heechterp en Schieringen. Dit orkest bestaat uit wijkbewoners die het fantastisch lijkt om in een groep muziek te maken. Het maakt niet uit als je nog nooit iets met muziek gedaan hebt, je leert het hier en iedereen kan meedoen. Kies zelf welk instrument jij wilt bespelen: een blinkende trompet, de stoere saxofoon, toetsen, gitaar of leef je uit op het drumstel. Wie zelf een instrument heeft, mag dat ook meenemen. Het gaat om het plezier. In juni geven de deelnemers een concert om te laten zien hoe leuk het is om samen muziek te maken. Word jij muzikant in het wijkorkest? Stap dan over de drempel.

Wijkorkest Camminghaburen, Heechterp en Schieringen is onderdeel van Over de dDrempel: een programma van de gemeente Leeuwarden en Arcadia waarin culturele kunstenaars en maatschappelijke acties mensen bij elkaar brengen en aan de slag gaan met het thema eenzaamheid.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

MFC Camminghaburen
Lieuwenburg 2
8925 CR LEEUWARDEN

gratis