Arcadia: PAFFF

27 mei t/m 19 juni, Diverse locaties in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 27 mei tot en met 19 juni presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en Arcadia gezmenlijk een nieuw Internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, prov...

Lees meer

Van 27 mei tot en met 19 juni presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en Arcadia gezmenlijk een nieuw Internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden.

Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato, Gabriele Da Cunha en DJ Shadow centraal.

PAFFF triggert je verder na te denken over de generaties na ons en via STORYTELLING FOR EARTHLY SURVIVAL te luisteren naar nieuwe en andere opstandige stemmen en verhalen. Want ieder van ons heeft immers recht op een ARCADIA.

Het gehele programma is te vinden op pafff.nl.

Lees minder

Links

Waar is het?

Diverse locaties

8911 EM LEEUWARDEN