Are You Ready For The Country?

31 maart, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band Her Majesty; countryrock. Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock. Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muzi...

Lees meer

Band Her Majesty; countryrock.

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock. Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. Her Majesty, de band rond Bertolf Lentink en Jelle Paulusma, speelt onder meer werk van de pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), countryrockhelden van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en muziek van meer eigentijdse artiesten, denk aan Wilco en The Jayhawks. “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.” (de Volkskrant over ‘Déjà vu’)

Castwissel
Bertolf Lentink's plaats op het podium zal komend voorjaar tijdens Are You Ready For The Country? worden ingenomen door gitarist Theo Sieben. Theo is net als Bertolf een meester op diverse snaarinstrumenten en ons inziens een meer dan capabele remplaçant. Reden voor deze wisseling van de wacht is dat Bertolf in die periode te druk is met andere werkzaamheden; o.a. de voorbereiding van de theatertournee met Pascal Jacobsen, Paul de Munnik & Daniël Lohues.

Lees minder

Data en tijden

do 31 maart 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl