Ariane Schluter en Marisa van Eyle - Zus van mijn zus

20 april 2023, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel. Twee zussen, beiden ouder dan ze willen toegeven, treffen elkaar voor het eerst sinds jaren. Aanleiding is een brief van de gemeente: het graf van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zal worden geruimd, tenzij de grafrechten worden verlengd. Ineens staan de zussen voor de praktische ke...

Lees meer

Toneel.

Twee zussen, beiden ouder dan ze willen toegeven, treffen elkaar voor het eerst sinds jaren. Aanleiding is een brief van de gemeente: het graf van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zal worden geruimd, tenzij de grafrechten worden verlengd. Ineens staan de zussen voor de praktische keuze: wat doen we met Coosje??

Ze mijmeren over hun vroegste herinneringen aan ‘hun kleine zusje’, maar al snel volgen de verhalen over alle andere dierbaren die ze verloren: ooms, tantes, vader, moeder, collega’s, idolen en ex-vriendjes. De dood schuift aan als onlosmakelijk deel van het leven, anekdotes, gedachten en emoties buitelen over elkaar heen. Zo ontstaat een caleidoscopisch portret van twee springlevende zielen en hun duizend dierbare doden. ‘Zus van mijn zus’ is een lofzang op het leven, een ode aan onze doden en een levendige trip down memory lane ineen. In deze rijkgevulde theateravond gaat een langgekoesterde wens van topactrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle in vervulling: voor het eerst zullen ze samen op het toneel staan.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 april 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.25

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 22,25