Arjan Kleton - Sluitingstijd

19 november, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Arjan Kleton is komiek én bartender: het ideale recept voor een avondje uit. Tijdens zijn show 'Sluitingstijd' vertelt hij de leukste verhalen en anekdotes over de sluitingstijd in cafés. Tegen de einde van het avond is niets meer wat het lijkt... Nederlanders leefden altijd al op de klok en met de...

Lees meer

Arjan Kleton is komiek én bartender: het ideale recept voor een avondje uit. Tijdens zijn show 'Sluitingstijd' vertelt hij de leukste verhalen en anekdotes over de sluitingstijd in cafés. Tegen de einde van het avond is niets meer wat het lijkt...

Nederlanders leefden altijd al op de klok en met de afgelopen (avond)lockdown(s) is dat er niet minder op geworden. Ben ik nog wel op tijd thuis? Hoe laat sluiten de winkels ook alweer? En wanneer bestellen we het laatste rondje? Iedereen kan er wel over meepraten.

Maar gelukkig lijkt ons tijdsbesef tijdens een avondje stappen even niet te bestaan. Hoe later het is, hoe minder er op de klok wordt gekeken. Als bartender weet Kleton er alles van! Rond sluitingstijd gebeuren er de gekste taferelen. Legendarische verhalen lijken geen einde te kennen, de dorstigen doen alles voor een laatste biertje en de muurbloempjes weten plots de dansvloer te vinden. De 'grappigste barman van Nederland' neemt je mee op reis door de nachtelijke uurtjes in de kroeg!

Sinds zijn succesvolle debuut 'Met de fles grootgebracht' werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd, op dit moment tourt hij met zijn nieuwe voorstelling 'Sluitingstijd'.

Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar.

Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.

Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam en haalde de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2.

Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in Comedy Café Utrecht. Daar heeft hij ook zijn eigen show 'Cocktails & Comedy' met Arjan zowel achter de bar als op het podium.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 19 november 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 19,00