Arno Schuitemaker - Thirty appearances out of darkness

14 september, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dans. 30 appearances out of darkness van Arno Schuitemaker speelt zich af in het aardedonker. Een groep performers beweegt over het podium. Ze zijn niet allemaal tegelijkertijd zichtbaar, maar hun aanwezigheid is wel altijd voelbaar. Ze verschijnen en verdwijnen, worden gevonden en gaan weer verl...

Lees meer

Dans.

30 appearances out of darkness van Arno Schuitemaker speelt zich af in het aardedonker. Een groep performers beweegt over het podium.

Ze zijn niet allemaal tegelijkertijd zichtbaar, maar hun aanwezigheid is wel altijd voelbaar. Ze verschijnen en verdwijnen, worden gevonden en gaan weer verloren. Zo ontstaan indrukwekkende beelden, betoverend, mysterieus en hypnotiserend. Het lijkt alsof deze wereld een eigen soort zwaartekracht heeft en alles en iedereen wordt opgenomen in een nieuwe, grenzeloze dimensie, een plek van eindeloze mogelijkheden.

De intrigerende dansmaker slaat opnieuw de handen ineen met componist Aart Strootman en lichtontwerper Jean Kalman, met wie hij ook zijn twee laatste voorstellingen maakte, waaronder The Way You Sound Tonight winnaar van de Zwaan 2019 voor de meest indrukwekkende dansproductie. “Een van die theaterervaringen waarvan je verlangt dat die eeuwig voortduurt. Schuitemaker slaagt erin alle elementen te laten kloppen”, schreef de jury.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 september 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl