Art Assen

4 november t/m 5 november in TT-Hall in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Meest veelzijdige kunstbeurs .van Noord-Nederland

Op zaterdag 4 en 5 november 2017 opent de TT Hall Assen wederom zijn deuren voor Art Assen. Het is al weer acht jaar geleden dat de eerste editie van dit evenement georganiseerd werd. Inmiddels is Art Assen uitgegroeid tot een kunstbeurs van formaat. Bijna 200 exposanten presenteren er dat weekend een enorme verscheidenheid aan kunst. Alle hedendaagse kunstvormen zijn er te zien en te koop. Er is voor elk wat wils, in alle prijsklassen. Het aanbod is zo divers doordat een deelname aan de beurs voor iedere galerie en kunstenaar mogelijk is.

Art Assen kent geen ballotagecommissie, zoals dat bij veel kunstbeurzen gebruikelijk is. Op Art Assen bepaalt u zelf wat u mooi vindt! Maar natuurlijk houden we het wel goed in de gaten.

Art Assen brengt kunst dichterbij. Het resulteert elke editie weer in een enorm divers aanbod in schilderijen, beelden, sieraden en tal van andere kunstwerken, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Juist die diversiteit is kracht van Art Assen. Art Assen brengt zo voor iedereen kunst dichterbij.

Direct sinds de eerste editie is de beurs een groeiend succes. Vorig jaar in 2016, mochten we een kleine 3.200 bezoekers verwelkomen en er waren ruim 200 deelnemers! Toen was het de zevende keer dat de TT Hall Assen bol stond van keramiek, schilderkunst en sieraden. Met een constante groei in bezoekers en deelnemers kunnen we zeggen dat de Commissaris der Koningin Jacques Tichelaar gelijk heeft gekregen. Bij zijn openingstoespraak van de eerste editie in 2009 zei hij: “De kunstbeurs Art Assen is een blijvertje”.

Links

www.artassen.nl

Data en tijden

za 4 november 2017 : 11:00 - 17:00
zo 5 november 2017 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassen : € 7.00
Kinderen : Gratis
65 plus : € 7.00
CJP : € 7.00

Toelichting: Kinderprijs geldig t/m 15 jaar.

Waar is het?

TT-Hall
De Haar 11
9405 TE ASSEN
0592 304080
www.tt-hall.nl
info@tt-hall.nl