ART Ensemble brengt Fauré, Berlioz, Shostakovich in Oldeholtpade

4 december, Stephanuskerk in OLDEHOLTPADE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit verrassende ensemble, bestaande uit 2 fluitisten en een pianiste, brengt aansprekende muziek van onder meer Fauré, Berlioz, Kuhlau en Shostakovich. Kwalitatief hoogstaande werken worden toegankelijk gebracht door dit bevlogen trio. “Het is een voorrecht om mensen zo blij te kunnen maken met da...

Lees meer

Dit verrassende ensemble, bestaande uit 2 fluitisten en een pianiste, brengt aansprekende muziek van onder meer Fauré, Berlioz, Kuhlau en Shostakovich. Kwalitatief hoogstaande werken worden toegankelijk gebracht door dit bevlogen trio.

“Het is een voorrecht om mensen zo blij te kunnen maken met dat wat je zelf het liefste doet,” zegt fluitiste Margreet Niks. “Dit programma spelen wij door het hele land en telkens ontdekken wij weer nieuwe dingen over de muziek.” Pianiste Laura Hölzenspies voegt toe: “Daardoor kijken wij steeds met een frisse blik naar de muziek en worden uitgedaagd om de muziek te spelen alsof het de eerste keer is. De blije en ontroerde gezichten in ons publiek, dat is waar wij het voor doen!”

Karin Jochems, Margreet Niks en Laura Hölzenspies kennen elkaar van hun studietijd aan het Utrechts conservatorium. Na vele omzwervingen spelen zij nu alweer enkele seizoenen samen in het ART Ensemble. ART staat voor Air-Rhythm-Touch. Fluitiste Karin Jochems vertelt: “Adem, ritme en toucher, maar zeker ook klankkleur en heel inspirerend samenspel kenmerken onze samenwerking. Voor ons is elk concert een feestje!”

De sfeervolle Stephanuskerk in Oldeholtpade leent zich bijzonder goed voor deze heerlijke muziek: het prachtige interieur met het gebogen houten plafond in een warme turquoise kleur geeft de kerk een fantastische akoestiek en is een feest voor oog en oor, waarbij de combinatie van 2 fluiten en piano prachtig tot zijn recht komt. De mooie Blüthner vleugel, die door het Scarbo Pianisten Collectief is neergezet, draagt bij aan een mooie concertbeleving.

U bent van harte welkom bij dit concert. De kosten bedragen EUR 10,- p.p., te voldoen bij de ingang. Graag van tevoren reserveren op www.scarbomusica.nl/bespreking.php . De Stephanuskerk te Oldeholtpade is gelegen aan de Hoofdweg 164. Het concert duurt ongeveer anderhalf uur, inclusief pauze. Voor meer informatie: bel 035-5380827.

Het volgende concert in deze serie vindt plaats op zaterdag 8 januari. Dan klinken werken voor fluit en piano van Martinu, Fauré en Enesco door Mariëlle Mud en Jasper Bon.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 december 2021 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: www.scarbomusica.nl/bespreking.php.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stephanuskerk
Hoofdweg 164
8474 CM OLDEHOLTPADE

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader