Art of Wonder

4 juni t/m 5 juni, Gouverneurstuin en binnenstad in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor jong en oud met de binnenstad van Assen als podium. De Gouverneurstuin is het hart van het festival, maar ook op andere locaties in de stad kan het publiek genieten van toonaangevende voorstellingen, gemaakt door (inter)nationale theater- en dansgezelsc...

Lees meer

Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor jong en oud met de binnenstad van Assen als podium. De Gouverneurstuin is het hart van het festival, maar ook op andere locaties in de stad kan het publiek genieten van toonaangevende voorstellingen, gemaakt door (inter)nationale theater- en dansgezelschappen.

In de tuin zijn voorstellingen in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. 's Avonds is er muziek in de koepel.

Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Op het terrein vind je zowel betaalde als gratis toegankelijke voorstellingen en activiteiten. Daarnaast lopen door de binnenstad straatacts en staan er verspreid door de stad voorstellingen in de buitenlucht die gratis te bekijken zijn Voor de voorstellingen in de tenten op het festivalterrein en binnenlocaties in de stad andere locaties heb je je een kaartje nodig.

In 2022 vindt Art of Wonder plaats op 4 & 5 juni. Meer info over het programma en kaartverkoop vind je op artofwonder.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 10:00 - 17:00
zo 5 juni 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Gouverneurstuin en binnenstad
Gouverneurstuin 1
9402 AW ASSEN