Ashton Brothers - A Medicine Show

2 juni, Theater Geert Teis in STADSKANAAL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ashton Brothers brengen successhow terug naar het theater De deuren zijn open en de harten kloppen! We mogen weer spelen! Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater. Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizende...

Lees meer

Ashton Brothers brengen successhow terug naar het theater

De deuren zijn open en de harten kloppen! We mogen weer spelen! Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’, dat bestond uit een spectaculaire show van een uur en een diner in het theater. Deze show was losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 15 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland.

Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. En nu komen ze naar úw theater!

Eén ding is zeker: de stoelriemen mogen weer vast! Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: lachen is gezond!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 2 juni 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

Theater Geert Teis
Geert Teisplein 2
9501 VL STADSKANAAL
0599 631731
www.theatergeertteis.nl
teis@stadskanaal.nl

€ 27,50