Assepoester De Musical

28 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een nieuwe Van Hoorne sprookjesmusical! Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, is het tijd voor een gloednieuwe Van Hoorne sprookjesmusical: Assepoester! Een gezellige familiemusical boordevol betovere...

Lees meer

Een nieuwe Van Hoorne sprookjesmusical!

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, is het tijd voor een gloednieuwe Van Hoorne sprookjesmusical: Assepoester! Een gezellige familiemusical boordevol betoverende liedjes, prachtige kostuums en natuurlijk een flinke dosis humor.

Het verhaal
Het charmante, lieve meisje Assepoester groeit op bij haar strenge stiefmoeder. Ze droomt van een eigen leven, want iedereen is onaardig tegen haar en ze moet alle werk in haar eentje doen. Prins Victorian houdt een bal aan het hof om het meisje van zijn dromen te vinden. Iedereen in het dorp wordt uitgenodigd, ook Assepoester. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar om te gaan. Als de tranen van Assepoester de grond raken, verschijnt er een goede fee. Ze tovert haar vodden om in een prachtige baljurk met glazen muiltjes. Assepoester is gewaarschuwd: klokslag twaalf uur verbreekt de betovering. Lukt het Assepoester om haar dromen waar te maken en het hart van de prins te veroveren?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar De Tamboer en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd, wie weet win jij een sprookjesachtige prijs. Meet & Greet de acteurs na afloop in de foyer.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 28 december 2022 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl