Assepoester De Musical

10 december, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Familievoorstelling (4+). In ‘Assepoester De Musical’ komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Uiteraard zal ook in deze sprookjesvoorstelling van Van ho...

Lees meer

Familievoorstelling (4+).

In ‘Assepoester De Musical’ komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Uiteraard zal ook in deze sprookjesvoorstelling van Van hoorne de humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Door de mooie liedjes en schitterende kostuums beleef je een fantastische en betoverende middag in het Posthuis Theater!

Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater. Kom verkleed naar het theater en meld je voor aanvang van de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Lees minder

Data en tijden

za 10 december 2022 : vanaf 13:30
za 10 december 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.00

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl