Asser Praat

3 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De praatshow over Assen en Assenaren. Gepresenteerd door Kars Klok en Bernd Otter. De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen beleeft zondag 3 oktober een herstart. Presentatoren Kars Klok en Bernd Otter staan te trappelen om hun plek op het podium van de Rabozaal weer in te nemen en ...

Lees meer

De praatshow over Assen en Assenaren. Gepresenteerd door Kars Klok en Bernd Otter.

De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen beleeft zondag 3 oktober een herstart. Presentatoren Kars Klok en Bernd Otter staan te trappelen om hun plek op het podium van de Rabozaal weer in te nemen en gasten te ontvangen die zeker wat te vertellen hebben. Zoals ook in eerdere seizoenen staan er drie praatshows in de planning, waarvan de eerste dus op 3 oktober.

Alsnog wordt ruim aandacht besteed aan het feit dat Assen al meer dan 125 jaar een band heeft met militaire muziek. De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso is hét beroepsorkest van de Koninklijke Landmacht en opereert vanuit de kazerne in Assen. Het koperensemble van de kapel komt bewijzen hoe goed ze dat doet. De rijke geschiedenis van die kapel komt langs, maar uiteraard nog veel meer.

Muziek komt ook van het duo Van Luie Kees, ofwel Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem. De quiz, de gesproken column van oud-theaterdirecteur Bert Naarding, een basisschool en de bijzondere plek van café-restaurant De Moriaan in de Asser samenleving dragen bij aan een gevarieerd programma dat niet snel verveelt.

De presentatoren waken ervoor dat het nooit hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk. Want meepraten wordt gewaardeerd.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 3 oktober 2021 : vanaf 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader