Asser Praat

18 december, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen is houdt sinds het eerste begin in 2016 een vaste schare fans geboeid en groeit nog steeds in populariteit. Kars Klok en Bernd Otter presenteren ook dit seizoen op drie zondagmiddagen een editie van Asser Praat vol interessante gasten. Het pro...

Lees meer

De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen is houdt sinds het eerste begin in 2016 een vaste schare fans geboeid en groeit nog steeds in populariteit. Kars Klok en Bernd Otter presenteren ook dit seizoen op drie zondagmiddagen een editie van Asser Praat vol interessante gasten. Het programma, onder auspiciën van de Asser Historische Vereniging, biedt kijkjes in het Assen van vroeger, maar ook zo nu en dan een blik op de stad van nu.

Of het nu een ode wordt aan een vergeten stadgenoot, een minilezing, een kort debat dan wel jeugdherinneringen, de vlotte afwisseling voorkomt elk gevoel van verveling. Vaste onderdelen zijn een kleintje geschiedenisquiz en de positief kritische uitsmijter van oud-theaterdirecteur Bert Naarding.

Alles wordt begeleid met oude foto’s en niet te vergeten muziek. Soms komt dat van jong talent, maar altijd ook van het Asser duo ‘Van Luie Kees’: Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem. Het duo voorziet de show van passende liedjes, als het even kan speciaal voor de gelegenheid geschreven.

De presentatoren waken ervoor dat het nooit hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk blijft. En meepraten wordt gewaardeerd.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 december 2022 : vanaf 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 10,00