Astrid Brinkman en Willie Banda

2 april t/m 25 mei, Inter Art in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 2 april tot en met 25 mei 2022 zijn er schilderijen van Astrid Brinkman en Willie Banda te bekijken in de showroom van keukenbedrijf Inter Art in Emmen. In deze expositie laat Astrid Brinkman uit Emmen twaalf van haar abstracte schilderijen zien. Warm kleurgebruik, reliëf en gelaagdheid zijn ...

Lees meer

Van 2 april tot en met 25 mei 2022 zijn er schilderijen van Astrid Brinkman en Willie Banda te bekijken in de showroom van keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

In deze expositie laat Astrid Brinkman uit Emmen twaalf van haar abstracte schilderijen zien. Warm kleurgebruik, reliëf en gelaagdheid zijn kenmerkend in haar schilderijen. Astrid: “We hebben de kunst nodig voor reflectie, inzicht, bewustzijn en vooral inspiratie. Dit is een tijd van innovatie en vernieuwing en daar is kunst een mooi fundament voor.”

Tegelijkertijd exposeert Willie Banda uit Ter Apel haar bloemenschilderijen. Zij maakt gebruik van warme was. Deze techniek heet ‘encaustic’ en is eigenlijk al heel oud. Ook fresco’s en iconen werden hiermee gemaakt. Er wordt geschilderd met verschillende kleuren bijenwas en onder andere een schilder-ijzertje waarmee de was verwarmd wordt.

De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. De werkstukken zijn eerder te zien geweest bij Galerie Beeldbrengers. Iedereen is welkom om te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 25 mei 2022 : 10:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ EMMEN