Atelierroute De Beetse Ter Borg

6 augustus t/m 7 augustus, Diverse locaties De Beetse en Ter Borg in SELLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De atelierroute De Beetse Ter Borg zal op 6 en 7 augustus weer plaatsvinden. Een ruim 7 kilometer lange route door het prachtige natuurgebied De Beetse en Ter Borg waar bewoners op tien locaties hun huizen en tuinen open stellen om kunstenaars in de gelegenheid te stellen hun werk te exposeren. W...

Lees meer

De atelierroute De Beetse Ter Borg zal op 6 en 7 augustus weer plaatsvinden. Een ruim 7 kilometer lange route door het prachtige natuurgebied De Beetse en Ter Borg waar bewoners op tien locaties hun huizen en tuinen open stellen om kunstenaars in de gelegenheid te stellen hun werk te exposeren.

Wandelend of fietsend door dit prachtige deel van Westerwolde is een ervaring op zich. Cultuur, kunst en kunstnijverheid vervloeien in elkaar en worden omarmd door schitterende natuur. Op verschillende locaties zijn gezellige terrassen ingericht met op sommige plekken achtergrond muziek waar men kan genieten van alle elementen die zorgen voor verwonderd beleven van dit alles. Begrippen als gastvrijheid, sfeer, natuur, rust en ruimte zijn kenmerkend voor deze dagen. Veel mensen combineren dit kunst weekend met een lang weekend weg, door gebruik te maken van de B& B's en campings in de omgeving.

De route die ook per auto gereden kan worden is te vinden op de site www.atelierroutedebeetseterborg.nl en is uit te printen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 augustus 2022 : 10:00 - 17:00
zo 7 augustus 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Diverse locaties De Beetse en Ter Borg

9551 VA SELLINGEN