Atelierroute Harlingen

21 mei t/m 22 mei, Diverse locaties in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In het weekend van 21 en 22 mei a.s. openen 40 kunstenaars uit Harlingen en omgeving de deuren van hun atelier voor het publiek. Tussen 11.00 u en 17.00 u is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de ateliers om het tentoongestelde werk te bekijken en te zien hoe de kunstenaars werken....

Lees meer

In het weekend van 21 en 22 mei a.s. openen 40 kunstenaars uit Harlingen en omgeving de deuren van hun atelier voor het publiek.

Tussen 11.00 u en 17.00 u is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de ateliers om het tentoongestelde werk te bekijken en te zien hoe de kunstenaars werken. Het werk varieert van schilderijen en patchwork tot keramiek en fotografie.

Om een indruk te krijgen van wat er allemaal te zien is, is er op de Willem Barentsz werf, Nieuwe Willemskade (geen huisnummer), 8862 RZ Harlingen een overzichtstentoonstelling ingericht. Dit is een mooie plek om de route te beginnen.

De atelierroute wordt georganiseerd door Kunstuitleen HA-15 en kunst sociëteit Zilt uit Harlingen.

De folder met informatie over alle deelnemers en een routekaart, is gratis verkrijgbaar bij o.a. de boekhandel van der Velde in Harlingen, de VVV in Harlingen, de Willem Barentsz werf en de deelnemende kunstenaars of kijk op http://www.atelierrouteharlingen.nl. De verschillende adressen zijn herkenbaar aan een vlag.
De Atelierroute Harlingen biedt je de kans kennis te maken met kunstenaars uit Harlingen en omgeving en gunt je een kijkje achter de schermen.

De Atelierroute wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Harlingen en het Roel Sluiterfonds.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 11:00 - 17:00
zo 22 mei 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Diverse locaties

8862 AK HARLINGEN