Atelierroute Slikwerk in de Winter

28 december t/m 30 december, Diverse ateliers gemeente het Bildt in PROV FRIESLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bezoek twintig kunstenaars op en om 't Bildt en maak kennis met de makers en hun werk. Bezoek twintig kunstenaars op en om ‘t Bildt tijdens Slikwerk in de Winter. Drie middagen tussen Kerst en Oud&Nieuw staan de deuren van hun ateliers open en tonen zij hun werk; schilderijen, fotografie, beelden e...

Lees meer

Bezoek twintig kunstenaars op en om 't Bildt en maak kennis met de makers en hun werk.

Bezoek twintig kunstenaars op en om ‘t Bildt tijdens Slikwerk in de Winter. Drie middagen tussen Kerst en Oud&Nieuw staan de deuren van hun ateliers open en tonen zij hun werk; schilderijen, fotografie, beelden en objecten. Langs de Oude- en Nieuwebildtdijk en in de omliggende dorpen Hijum, Oude Leije, Engelum, Berlikum, Sint Annaparochie, Tzummarum en aan de Hoarnestreek.

Een mooie route langs de Waddenkust, waar ‘s winters het lage zonlicht over de slapende akkers waakt en de weidsheid van het landschap ruimte schept voor inspiratie en creatie.

De open ateliers zijn herkenbaar aan een witte vlag met rood-blauw golfje. In de Aerden Plaats te Oude Bildtzijl is een overzichtsexpositie van de deelnemers te zien, hier is ook een gratis folder met plattegrond verkrijgbaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 28 december 2022 : 13:00 - 17:00
do 29 december 2022 : 13:00 - 17:00
vr 30 december 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis