Auke Hulst - INKT

29 november, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanavond ontmoet je romanschrijver, journalist en muzikant Auke Hulst tijdens een nieuwe editie van INKT. Hulst brak tien jaar geleden door met de autobiografische roman Kinderen van het Ruige Land (2012). Over een gezin op het Groningse platteland, een jonggestorven vader en een disfunctionele moed...

Lees meer

Vanavond ontmoet je romanschrijver, journalist en muzikant Auke Hulst tijdens een nieuwe editie van INKT. Hulst brak tien jaar geleden door met de autobiografische roman Kinderen van het Ruige Land (2012). Over een gezin op het Groningse platteland, een jonggestorven vader en een disfunctionele moeder die de vier kinderen grotendeels aan hun lot overlaat. Hierna volgden onder meer Slaap zacht, Johnny Idaho (2015), En ik herinner me Titus Broederland (2016), Motel Songs (2017), een reisboek dat ook een album omvat dat werd opgenomen tijdens een roadtrip van Philadelphia naar San Francisco, en Zoeklicht op het gazon (2018), een psychologische roman over Richard Nixon waarvoor hij de prijs voor Beste Groninger Boek ontving.

Afgelopen november kwam zijn nieuwste boek De Mitsukoshi Troostbaby Company uit, die genomineerd werd voor de prestigieuze Libris Literatuurprijs 2022. Auke is ook literatuurcriticus, reisjournalist en essayist voor onder meer NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer, De Standaard en Columbus Magazine. Daarnaast is hij muzikant. Met al zijn werkzaamheden, uitgebrachte titels én gewonnen prijzen heeft Hulst interviewster Rosa Timmer genoeg te vertellen tijdens deze editie van INKT. Natuurlijk is er ook ruimte voor het publiek om vragen te stellen.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 29 november 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 5,00