geannuleerd

Auðn + ...And Oceans

23 september, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een hele fijne package waarbij Finland en IJsland beide goed vertegenwoordigd zijn. Oudgedienden …And Oceans zijn terug van weggeweest en samen met “nieuwkomers” Auðn vormen ze een zeer fijne package voor de fijnproevers! Auðn stond al eens eerder in Neushoorn, in 2018 gaven ze samen met The Great ...

Lees meer

Een hele fijne package waarbij Finland en IJsland beide goed vertegenwoordigd zijn. Oudgedienden …And Oceans zijn terug van weggeweest en samen met “nieuwkomers” Auðn vormen ze een zeer fijne package voor de fijnproevers!

Auðn stond al eens eerder in Neushoorn, in 2018 gaven ze samen met The Great Old Ones een show weg die we niet snel zullen vergeten. Met het nieuwe album; 'Vökudraumsins Fangi’ verkent de band nieuwe soundscapes en brengen ze hun muziek naar nieuwe hoogten, waardoor ze zich verder van vele IJslandse tijdgenoten onderscheiden. Door de nadruk te leggen op melodieën in plaats van dissonantie en hun muziek te benaderen vanuit een dramatische, klassieke black metal-hoek, levert de band met dit album opnieuw een betoverend kunstwerk.

…And Oceans werd opgericht in 1995 en bracht in de jaren negentig legendarische albums uit als ‘The Dynamic Gallery of Thoughts’, het waren de hoogtijdagen van symfonische black metal. Door de jaren heen heeft de band veel grenzen verlegd, waarna ze uiteindelijk besloten ermee te stoppen. 17 jaar later kroop het bloed waar het niet gaan kon en dus besooten de heren terug te keren voor een aantal shows. Al snel was er ook de energie voor het schrijven van een nieuwe plaat. Met 'Cosmic World Mother' zien we de band terugkeren naar hun roots, gecombineerd met industriële en symfonische invloeden.

Support-acts zullen in een later stadium nog worden toegevoegd.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 september 2022 : vanaf 20:45 ( geannuleerd )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111058512.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 14,00