Autistische volwassenen in gesprek over hun diagnose

20 oktober, Online stad Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een online rondetafelgesprek met vier volwassenen met autisme. Zij vertellen hoe zij hun diagnose hebben ervaren en wat de impact ervan op hun leven is. Herkenbaarheid voor mensen met autisme en eye-openers voor de mensen in hun omgeving. Carl (54) volgt de opleiding Persoonlijk begeleider met er...

Lees meer

Een online rondetafelgesprek met vier volwassenen met autisme. Zij vertellen hoe zij hun diagnose hebben ervaren en wat de impact ervan op hun leven is. Herkenbaarheid voor mensen met autisme en eye-openers voor de mensen in hun omgeving.

Carl (54) volgt de opleiding Persoonlijk begeleider met ervaringsdeskundigheid. Ruim 5 jaar in herstel van zijn verslaving. Kreeg zijn diagnose in 2015.

Gijs (25) werkt als chemisch fysisch analist en is is zanger. Hij kreeg op zijn 11de de diagnose (toen nog) syndroom van Asperger.

Marcel (59) kreeg zijn diagnose op latere leeftijd. Hij is een troubleshooter, denkt outside-the-box en heeft kennis van onderwijs.

Teja (56) is onder andere autodidact kunstenaar en schrijver. Kreeg begin 2016 de diagnose (toen nog) syndroom van Asperger.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 oktober 2022 : 20:00 - 20:45

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: Een gift wordt op prijs gesteld..

Waar is het?

Online stad Groningen

9712 HP GRONINGEN

gratis