Autopuzzeltocht

15 februari t/m 30 juni, Diverse borgen in PROV GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een autopuzzeltocht langs schitterende Borgen, grootse boerderijen en prachtige vergezichten. Dat is de Groningse Borgen route. Deze historische landhuizen stammen nog uit de Middeleeuwen en zijn werkelijk schitterend. Ooit waren er 200 borgen, helaas zijn er hiervan nog maar 16 over. Langs deze rou...

Lees meer

Een autopuzzeltocht langs schitterende Borgen, grootse boerderijen en prachtige vergezichten. Dat is de Groningse Borgen route. Deze historische landhuizen stammen nog uit de Middeleeuwen en zijn werkelijk schitterend. Ooit waren er 200 borgen, helaas zijn er hiervan nog maar 16 over. Langs deze route kun je er minstens de helft bekijken.

Natuurlijk navigeer je deze schitterende route natuurlijk met het rally systeem bolletje pijltje, is er een leuke auto bingo voor de achterbank en moet je onderweg goed opletten voor de vragen over deze route. En als je nog tijd over hebt, vind je in het roadbook ook nog een paar leuke raadsels!

Woon je in Groningen of ga je er op vakantie? Dan is deze route echt een aanrader! De autospeurtocht start in Den Ham en finisht in Uithuizen.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader