Avondwandeling over de heide van het Mandefjild

9 augustus, Schaapskooi Fryske Gea in BAKKEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Avondwandeling It Fryske Gea, opg. 0511-539618. Genieten van de rust op de heide? Ga dan eens mee op een avondwandeling over het Mandefjild. Het natuurgebied is een echte publiekstrekker, maar ’s avonds keer de rust weer terug. Onze excursieleider neemt je mee op een stevige wandeling door het geb...

Lees meer

Avondwandeling It Fryske Gea, opg. 0511-539618.

Genieten van de rust op de heide? Ga dan eens mee op een avondwandeling over het Mandefjild. Het natuurgebied is een echte publiekstrekker, maar ’s avonds keer de rust weer terug. Onze excursieleider neemt je mee op een stevige wandeling door het gebied. Je hoort de verhalen over onze schaapskudde en loopt door de eeuwenoude holle weg.

Horen we daar Beethoven?
De eenzame dennen en berken in het open veld zijn het terrein van de geelgors. Hij voelt zich hier thuis. Wanneer je goed luistert klinkt zijn zang net als de eerste tonen van de vijfde symfonie van Beethoven. Benieuwd naar deze muzikale vogel? Met dit ezelsbruggetje gaat de aanwezigheid van dit knalgele vogeltje niet meer aan je voorbij.

Het Mandefjild heeft alles in zich voor een mooie excursie. Een absolute aanrader om lekker actief te zijn en ook nog wat nieuws te leren!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

di 9 augustus 2022 : 19:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00
Kinderen : € 2.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: Voor leden gratis.

Waar is het?

Schaapskooi Fryske Gea
Jarig vd Wielenwei 2
9243 SH BAKKEVEEN