Axel Rudi Pell

13 mei 2023, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gitaar; metal en rock. Al sinds zijn solodebuut ‘Wild Obsession’ (1989) profileert Axel Rudi Pell zich als een virtuoos gitarist met een heel eigen stempel, maar ook als een muzikant die zelden of nooit het melodieuze aspect in zijn songs uit het oog verliest. De Duitse snarenplukker werkte door d...

Lees meer

Gitaar; metal en rock.

Al sinds zijn solodebuut ‘Wild Obsession’ (1989) profileert Axel Rudi Pell zich als een virtuoos gitarist met een heel eigen stempel, maar ook als een muzikant die zelden of nooit het melodieuze aspect in zijn songs uit het oog verliest. De Duitse snarenplukker werkte door de jaren heen samen met andere topartiesten zoals drummers Jörg Michael, Mike Terrana en Bobby Rondinelli (sinds 2013) en zangers Rob Rock, Jeff Scott Soto en Johnny Gioeli. Laatstgenoemde draait ondertussen al 20 jaar mee in de band. Nadat hij in 2019 zijn dertigjarige jubileum tour heeft afgerond komt Axel in april 2020 met een gloednieuw album en een tour waarbij hij Iduna aan zal doen!

De sympathieke Duitse gitarist telt dankzij zijn bijzondere speeltechniek en effectieve riffs als één van de masterminds in heavy metal. Denk muzikaal aan de hardrock zoals Rainbow en verwante acts die in de jaren 80 brachten. Ben je meer fan van het oudere werk? Niet getreurd, er zal deze avond ruimte genoeg zijn voor de grote classics als Forever Angel, Broken Heart en Silent Angel!

Lees minder

Links

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 33.00 € 31.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 33,00