Baadt het niet dan schaadt het niet

30 september, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikaal cabaret door Piepschuim. Wij zijn de overlevenden en nu er weer iets te beleven valt in de theaters, gaan we dat leven vieren ook, vindt Piepschuim, dat in zijn nieuwe muzikale cabaretvoorstelling het glas weer eens halfvol speelt. Roerige tijden vragen om een onstuimige en opbeurende voo...

Lees meer

Muzikaal cabaret door Piepschuim.

Wij zijn de overlevenden en nu er weer iets te beleven valt in de theaters, gaan we dat leven vieren ook, vindt Piepschuim, dat in zijn nieuwe muzikale cabaretvoorstelling het glas weer eens halfvol speelt. Roerige tijden vragen om een onstuimige en opbeurende voorstelling, dus laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf.

Wij zijn de overlevenden en nu er weer iets te beleven valt in de theaters, gaan we dat leven vieren ook, vindt Piepschuim, dat in zijn nieuwe voorstelling het glas weer eens halfvol speelt. Roerige tijden vragen om een onstuimige en opbeurende voorstelling, die je weer energie geeft en je het eentonige binnen-zitten doet vergeten. Onder het motto ‘Baat het niet dan schaadt het niet’ is er bij het duo ook deze keer weer genoeg te lachen, is het niet om het eigen onvermogen dan is het wel om Piepschuim. Dus laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf bij deze muzikale cabaretvoorstelling.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 30 september 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader