Back in Town

20 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ruud Hermans (zanger); country. Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’ (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-...

Lees meer

Ruud Hermans (zanger); country.

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’ (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit ‘Somewhere Between’ die hij scoorde met zijn band ‘The Tumbleweeds’.

Nu heeft die pracht carrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior! Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud namelijk direct een verpletterende indruk achter, en dit blijft hij ook doen bij de volgende shows.

In ‘Back In Town’ zal Ruud samen met zijn band, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 20 oktober 2021 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 21.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 21,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader