Back To The Country - Part XI

30 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dick van Altena en de band Savannah staan decennialang aan de Europese country top en hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Nederlands langstlopende countrymuziekproductie vierde al zijn tweede lustrum: Back To The Country. Dick van Altena en de band Savannah staan al decennialang aan de Europese...

Lees meer

Dick van Altena en de band Savannah staan decennialang aan de Europese country top en hebben hun sporen ruimschoots verdiend.

Nederlands langstlopende countrymuziekproductie vierde al zijn tweede lustrum: Back To The Country. Dick van Altena en de band Savannah staan al decennialang aan de Europese country top en hebben hun sporen ruimschoots verdiend.

De zevenkoppige cast stelt ook nu weer een menu samen vol liedjes om van te smullen. Het hoofdgerecht? De twee uur durende show met ruim dertig heerlijke countrysongs. Daarna volgt er ook nog een lekker toetje in de vorm van de inmiddels welbekende afterparty in de foyer. We gaan gewoon nog even door!

Alle ingrediënten voor een hoogstaand en onvervalst avondje nostalgie zijn aanwezig: klassiekers uit de rijke countryhistorie met uitstapjes naar aanverwante muzieksoorten, opgediend door fantastische muzikanten met meer dan 80 jaar muziekervaring op zak.

11 jaar Back To The Country, laat het smaken!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 30 oktober 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.50
CJP : € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 24,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader