Bambara

24 maart 2022, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; Harsh, punishing post-punk. Echt vrolijk word je er niet van zou je zeggen, maar liefhebbers van duistere, grimmige postpunk kun je bijna niet blijer maken dan met een band als Bambara. Naast de ingrediënten van het vaste postpunkrecept voegt Bambara er het narratieve van Nick Cave, het onhe...

Lees meer

Band; Harsh, punishing post-punk.

Echt vrolijk word je er niet van zou je zeggen, maar liefhebbers van duistere, grimmige postpunk kun je bijna niet blijer maken dan met een band als Bambara.

Naast de ingrediënten van het vaste postpunkrecept voegt Bambara er het narratieve van Nick Cave, het onheilspellende van Swans en het duistere van Daughters aan toe. Alles bij elkaar zorgt voor een naar maar toch fijn uniek mengsel.

De Amerikaanse band werd in 2009 in Brooklyn opgericht door tweeling Reid & Blaze Bateh (zanger/gitarist en drummer) met jeugdvriend William Brookshire op bas en kwamen in 2013 met hun debuutalbum Dreamviolence.

Na twee albums die meer richting noise gingen, verraste Bambara in 2018 met het excellente Shadow on Everything, waarvan de titel de lading dekt. Op het album Stray die februari dit jaar uit kwam verandert de formule niet, maar wordt de sound wel verfijnd.

In 2018 stond Bambara voor het eerst in VERA. Ze wonnen toen de Poll voor het beste Downstage Extra optreden en mogen zich nu in de Grote Zaal bewijzen!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 24 maart 2022 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader