Bandposters ontwerpen

7 november, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Al sinds de jaren '90 is Willem Kolvoort één van Vera's vaste postermakers. Inmiddels heeft hij er al meer dan 500 gemaakt. Heb jij een band, theatergroep of optreden en wil je ook leren hoe je zo'n mooie poster ontwerpt? In deze workshop grafiek ga je een poster maken vanuit de specifieke technie...

Lees meer

Al sinds de jaren '90 is Willem Kolvoort één van Vera's vaste postermakers. Inmiddels heeft hij er al meer dan 500 gemaakt. Heb jij een band, theatergroep of optreden en wil je ook leren hoe je zo'n mooie poster ontwerpt?

In deze workshop grafiek ga je een poster maken vanuit de specifieke techniek waarmee Willem al jaren zelf posters ontwerpt. Je werkt vanuit kleine schetsen, waarbij je de beste schets gaat overzetten op een sheet vol met Oost-Indische inkt. Een zwart velletje dus. Met een stanleymes kras je de tekening tevoorschijn, je werkt dus van donker naar licht.

De sheet vormt vaak de basis voor een zeefdruk, maar kun je ook ouderwets door middel van een kopieermachine reproduceren, een oplage maken dus! Dit laatste doen wij in deze eendaagse workshop.

Korte workshops
Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek bij textiel of keramiek? Dan zijn onze workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Lees minder

Links

Data en tijden

zondag 7 november 2021 t/m zondag 7 november 2021

zondag : 11:00-15:00

Prijzen

Volwassenen : € 48.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 48,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader