Banji

19 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop... Het Nederlandse viertal Banji bestaat uit vier jongens die de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez combineren met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten. Met een voorliefde voor R&B, altern...

Lees meer

Met een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop...

Het Nederlandse viertal Banji bestaat uit vier jongens die de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez combineren met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten. Met een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop, is deze band er helemaal klaar voor om alle zalen en festivals over te nemen.

Ze trokken in Nederland al de aandacht door te spelen in het voorprogramma van Balthazar en DI-RECT. In januari 2021 speelde Banji een opvallende show op Eurosonic Noorderslag, met positieve recensies van 3voor12, Parool en een grote foto in de Volkskrant. Banji werd zelfs ‘Talent to Watch’ genoemd voor 2021 door de Nederlandse media. Dit alles zonder ook nog maar een debuutalbum uit te hebben gebracht. We kunnen dus wel stellen dat ze het goed voor elkaar hebben. Ga ze vooral checken in onze grote zaal als ze met hun clubtour langskomen!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 19 november 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.50 € 13.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 13,50