BarokOpera Amsterdam - Reis naar de Maan van Offenbach

8 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Reis naar de Maan van Offenbach, een spectaculaire Ruimteopera met ex Europees kampioene turnen Renske Endel BarokOpera Amsterdam zet dirigente op de maan REIS NAAR DE MAAN, een feestelijke ruimteopera o.l.v. Frédérique Chauvet. In 1875 is Jules Verne een gevierd man met boeken als ‘Van de aarde...

Lees meer

Reis naar de Maan van Offenbach, een spectaculaire Ruimteopera met ex Europees kampioene turnen Renske Endel

BarokOpera Amsterdam zet dirigente op de maan

REIS NAAR DE MAAN, een feestelijke ruimteopera o.l.v. Frédérique Chauvet.

In 1875 is Jules Verne een gevierd man met boeken als ‘Van de aarde naar de maan’. In datzelfde jaar pakt ook Jacques Offenbach het onderwerp op en brengt maanreizen naar de operavloer met ‘Voyage dans la lune’. Het is een van de mooiste partituren van de Franse componist, luchtig, vol positieve energie en gevoelige melodieën.

Circusacrobaten met ex- Europees kampioene turnen Renske Endel

Voor de creatie van een universum zonder zwaartekracht werkt BarokOpera Amsterdam intensief samen met dansers/acrobaten Bram de Beul en Renske Endel om droomwerelden op het toneel te brengen. Zij staan garant voor adembenemende scènes. Zij gaan in interactie met de zangers en instrumentalisten om de romantiek van Offenbach fijngevoelig uit te drukken.

De opéra-comique van Offenbach vindt haar oorsprong op de kermis en in het circus. Zijn opera’s zitten vol spektakel met een verscheidenheid aan circusacts en dans. Onze benadering is daarom volledig authentiek. Laat je door een uitgebreide cast meevoeren naar een universum zonder zwaartekracht.

Lees minder

Links

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 29.50 € 29.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl