Base34

9 juli, Podium34 (in Willibrord Kerk) in BORGER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

BASE34! DJ'S THYZR & REMQ gaan lekkere zomerse deephouse, dance en clubmuziek draaien. DJ RemQ DJ RemQ hij is 17 jaar oud en is al 7 jaar bezig met draaien. Hij heeft op verschillende podia gedraaid: o.a. Bevrijdingsfestival Assen en Emmen, Winnaar van Popsport Drenthe, ZO34! en C'est la Vie in Em...

Lees meer

BASE34! DJ'S THYZR & REMQ gaan lekkere zomerse deephouse, dance en clubmuziek draaien.

DJ RemQ
DJ RemQ hij is 17 jaar oud en is al 7 jaar bezig met draaien. Hij heeft op verschillende podia gedraaid: o.a. Bevrijdingsfestival Assen en Emmen, Winnaar van Popsport Drenthe, ZO34! en C'est la Vie in Emmen. Hij draait voornamelijk House, Deep house, Moombahton en Afro house. Ook maakt hij zelf zijn eigen remixen.

THYZR

THYZR is een 20-jarig getalenteerde DJ in het genre techhouse. THYZR heeft meerdere eigen platen uitgebracht. Hij draait regelmatig op festivals, evenementen en in clubs door heel Nederland. THYZR is een DJ met een vastberaden visie in zijn carrière. Hij is enthousiast en zijn doel is om de perfecte vibe te creëren tijdens de set. Onder andere heeft hij heeft gedraaid bij Club Lïmbo, ADE, Winkel Van Sinkel, El Sombrero en bevrijdingsfestival Assen/Emmen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 juli 2022 : 20:00 - 1:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Podium34 (in Willibrord Kerk)
Hoofdstraat 34
9531 AG BORGER

€ 5,00