Beachvolleybaltoernooi

26 juni, Sportpark Rodenburg in LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ook deze zomer wordt er weer volop “gebeachd” op Sportpark Rodenburg in Leek. De velden zijn, bij goed weer, vrijwel elke avond bezet. Iedereen kan er vrij gebruik van maken maar wil je zeker zijn dat je kunt spelen dan is reserveren aan te raden, dit kan telefonisch op (0594) 740 841. De velden l...

Lees meer

Ook deze zomer wordt er weer volop “gebeachd” op Sportpark Rodenburg in Leek. De velden zijn, bij goed weer, vrijwel elke avond bezet.

Iedereen kan er vrij gebruik van maken maar wil je zeker zijn dat je kunt spelen dan is reserveren aan te raden, dit kan telefonisch op (0594) 740 841. De velden liggen naast de 4 jaar geleden geopende hindernisbaan en Sportclub Rodenburg organiseert ook deze zomer weer haar jaarlijkse recreatieve toernooi. Deze is op zaterdag 26 juni a.s. Er zijn 2 groepen, recreatief en wedstrijd. In totaal is er plaats voor 30 teams.

Aanmelding per team van minimaal 3, maximaal 6 personen (er wordt 3 tegen 3 gespeeld) kan via info@sportclubrodenburg.nl. De kosten bedragen 10 euro per team. Het toernooi begint 26 juni om 17.00 uur en eindigt rond 20.30 uur.

Lees minder

Data en tijden

za 26 juni 2021 : 17:00 - 20:30

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Sportpark Rodenburg
Rodenburg 9
9351 PV LEEK

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader