BeatleStory - 60 years

27 november, Het Bolwerk (Noorderkerkzaal) in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De onovertroffen tributeband BeatleStory neemt je mee naar de hoogtijdagen van The Beatles, waarbij indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Het wordt een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan! Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpo...

Lees meer

De onovertroffen tributeband BeatleStory neemt je mee naar de hoogtijdagen van The Beatles, waarbij indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Het wordt een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania, waarbij klassiekers als Can’t Buy Me Love, She Loves You, Here Comes The Sun, Let It Be, Hey Jude zeker niet kunnen ontbreken.

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als een van de vele beatgroepjes in Engeland, de grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd een van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 20.00

Waar is het?

Het Bolwerk (Noorderkerkzaal)
Oud Kerkhof 11
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 22,50