Beatrice en Vera van der Poel - ABBA XS

2 maart 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA. De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals ...

Lees meer

De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA.

De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agneta en rode Anni-Frida.

Een show die samengesteld is met regisseur Eddy B Wahr.

Songs als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia! ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje met tijdloze hits.

De zusjes Van der Poel hebben de fabuleuze zusjessound en zongen samen in Beeswamp.

Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropopband Mimezine. Ze trad op met de Nits en het stringquartet Zapp. Met haar band VOER speelde ze op het North Sea Jazz festival. Vera bracht twee soloalbums uit en zingt ook het repertoire van Joni Mitchell als geen ander.

Beatrice heeft 5 albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) o.a. met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik , Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt. Trad diverse keren op het North Sea Jazz Festival. Haar stem verleent ze vaak aan audioboeken, o.a. Astrid Holleeder - Judas.

Pianist: Patrick Van Herrikhuyzen (Van Dik Hout, Paul de Munnik, Marlijn Weerdenburg, Niels Geuzebroek) of Leo Bouwmeester (o.a. Jeroen Willems’ hommage aan Jacques Brel).

Lees minder

Links

Data en tijden

do 2 maart 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl